Clarion Hotel Post

Du som vill bo femstjärnigt i Göteborg kan välja Clarion Hotel Post bland ett fåtal andra alternativ. Här finns stiliga rum, ett stort soldäck, inomhuspool och en uppvärmd utomhusbassäng. Hotellet ligger endast 300 meter från Göteborgs centralstation och nås alltså med en kort promenad om du kommer hit med tåg eller buss.

Rummen

Clarion Hotel Post är ett av de större hotellen i staden. Här finns 500 rum i många olika slag. Till exempel kan du välja bland superior enkelrum, moderat enkelrum eller ett deluxe tvåbäddsrum. Samtliga rum är försedda med internet, TV (med satellitkanaler), luftkonditionering, minibar och en byxpress.

Därutöver har rummen givetvis privat toalett och badrum med dusch, hårtork och badrockar. Du hittar även kaffebryggare, klassiskt möblemang, ljussättning och bekväma sängar i rummen.

I närheten

I närheten finns flertalet sevärdheter att besöka. Till exempel finns Göteborgs konstmuseum, City Museum och Trädgårdsföreningen inom en 100-metersradie från hotellet. Vill du till Göteborgs centrum fordras en lite längre promenad, två kilometer, eller att du tar dig in med spårvagn, buss eller taxi.

Att äta

På hotellet finns en rökfri restaurang som bland annat serverar fisk, skaldjur och annat som är typiskt för Göteborg och västkusten. I anslutning till restaurangen finns även en till exempel O’Learys mindre än 50 meter från hotellingången.

.