Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort är inte bara ett spa hotell i Göteborg. Här finns en stor anläggning med inriktning på både boende och aktiviteter, till exempel sport och golf. Vad gäller rummen har de satsat stort på konst och design. Samtliga juniorsviter och sviter har till exempel ett eget namn som associerar till inredningen och konsten i rummet i fråga.

Olika typer av rum

Hos Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg har du flera olika rumstyper att välja mellan. Till exempel:

  • Atriumrummen är ljust inredda standardrum. Samtliga har ett fönster med utsikt över Atriumgården.
  • Parkrum. Den mest populära rumstypen. Smakfullt inrett med behagliga färger.
  • Park Terrass rum. Rum med egen terrass. Beroende på vilket rum du väljer kan du ha utsikt över skogen, golfbanan, hagen eller Göteborgs skyline.

Juniorsviter

Flera juniorsviter finns med olika typer av inredningar. Till exempel kan du välja Spicy, en juniorsvit med afrikanskt influerad inredning. Ett annat exempel är Lovely, som är vackert och elegant inredd med morgonsol samt utsikt över hage och golfbana. En juniorsvit som är populär för nygifta är Princess, vars inredning är ljus och romantisk.

Sviter

Sankt Jörgen Park Resort har fyra sviter med vitt skilda inredningar. Till exempel har Andersson en unik design med annorlunda färger och mönster, medan sviten Cosy är inredd i behagliga, diskreta färger och med djurpäls. I övrigt finns Icy med nordisk vinterkänsla och Happy som är en ljus svit med bra utsikt.

Vill du har fler alternativ kan du här hitta fler spa hotell i Göteborg.